Μία έρευνα που έγινε από Πανεπιστήμιο του Καναδά, αναφέρεται ότι για τους άνδρες, ο ιδανικός χρόνος προκαταρκτικών είναι 20 λεπτά!!! Έχουμε συλλέξει μερικές τεχνικές και σας στις αποκαλύπτουμε…

Οι άντρες θέλουν να τους αποπλανείτε συνεχώς
Για αυτό φροντίστε να του ανεβάζετε το ¨ηθικό¨ , θυμίζοντάς του πόσο σέξι και γοητευτικό τον βρίσκετε, είτε λέγοντας του το απευθείας, είτε με ένα μήνυμα, (κινητό, mail, site κοινωνικής δικτύωσης κλπ). Θέλουν να σας βλέπουν να ξεντύνεστε, αλλά όχι απλά να βγάζετε τα ρούχα σας από πάνω σας. Να σηκώνετε αργά τη φούστα σας για να κατεβάσετε το καλσόν σας, να ξεκουμπώνετε αργά τα κουμπιά από το πουκάμισό σας, να ξεκουμπώνετε το σουτιέν και να κρατάτε τα στήθη σας ενώ το βγάζετε, να βγάζετε αργά και βασανιστικά το σλιπάκι σας.
Θέλουν το χούφτωμά τους
Την ώρα που οδηγεί, " δεν το λέμε εμείς σσσ" όταν είστε έξω από το σπίτι και βρίσκεστε με κόσμο (χωρίς να το αντιληφτούν οι υπόλοιποι), μέσα στο σπίτι τη ώρα που χαλαρώνετε βλέποντας μια ταινία. Πάντα απαλά και διακριτικά.
Στους άντρες αρέσουν να τρίβετε τα πόδια σας πάνω τους

Βγάλτε το παπούτσι σας και ακουμπήστε την γάμπα του, τα γόνατά του και μετά πατήστε πάνω στα δάχτυλά του, πάντα με απαλές κινήσεις (συνήθως είναι περισσότερο διεγερτικό όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο και γίνετε κάτω από το τραπέζι). Ακόμη Ένα μασάζ, πάντα είναι διεγερτικό, ακόμα και εάν δεν είναι κάποιος επαγγελματίας του είδους. Σε όλους τους άντρες αρέσει ένα αισθησιακό μασάζ. Την ώρα που τον αγγίζετε, δείτε τις αντιδράσεις του στα σημεία επαφής. Εκεί που θα δείτε ότι τον ¨ευχαριστεί¨ περισσότερο, εκεί είναι και το σημείο που θα δώσετε μεγαλύτερη έμφαση. Απαραίτητο είναι ένα λαδάκι για μασάζ. Επίσης, μπορείτε εκτός από τα χέρια σας, να κάνετε μασάζ και με άλλα μέρη του σώματός σας, όπως τα στήθη, η κοιλιά, τα οπίσθια.

Στους άντρες, αρέσει να ακουμπάτε πάνω του Σε χώρους που έχει συνωστισμό, είναι και πιο διεγερτικό.   Ακουμπήστε λοιπόν τα στήθη σας, τα οπίσθιά σας, τα πόδια σας πάνω του και θα καταλάβετε αμέσως, τι κάνατε!!! 

Σε όλους τους άντρες αρέσει να βλέπουν μια γυναίκα να αυνανίζεται
Ναι τους αρέσει πολύ. Ανάψτε κεράκια, βάλτε απαλή μουσική. Ξεκινήστε να χαϊδεύεστε με τα ρούχα σας φορεμένα, σιγά σιγά αφαιρέστε μερικά και μείνετε μόνο με τα εσώρουχα (φροντίστε να έχετε φορέσει τα πιο σέξι εσώρουχα που έχετε). Καθώς αυνανίζεστε, να τον κοιτάτε στα μάτια, τρελαίνετε. Πριν φτάσετε στην κορύφωση, αφήστε τον να σας χαϊδεύει όπου εκείνος θέλει.
Τέλος, κάντε του μια έκπληξη, σηκωθείτε νωρίτερα το πρωί, μπείτε κάτω από τα σκεπάσματα και κάντε του στοματικό!!! Είναι ένα πρωινό ξύπνημα που θα τον κάνει να σας σκέφτεται όλη μέρα.