Η μόλυνση είναι το χειρότερο που μπορούμε να σκεφτούμε κάνοντας σεξ. Μπορεί να είναι ένα από τα πιο τρομακτικά θέματα για όλους. Διατηρώντας τα πράγματα καθαρά λοιπόν, ώστε να μπορείτε να βγάζετε τις "βρώμικες" σκέωεις σας στο sex χωρίς τα βακτηρίδια να φωλιάζουν σε αυτά τα μυστικά σημεία - αυτός είναι ο στόχος.

Όταν τα σεξουαλικά παιχνίδια

εισέρχονται στο πεδίο του τρελόυ παιχνιδιού σας, υπάρχουν ακόμα περισσότερα θέματα υγιεινής που πρέπει να εξεταστούν. Τα παιχνίδια μπορούν να προσθέτουν τρελή διασκέδαση στο κρεβάτι σας, αλλά η καθαριότητα γίνεται το πιο σημαντικό εργαλείο στη διάθεσή σας για να καταπολεμήσετε τα μικρόβια. Η αποφυγή μόλυνσης με κάθε κόστος δεν είναι εφικτή μόνο όταν τα ανθρώπινα όντα πλησιάζουν ο ένας τον άλλο, αλλά η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Ένα υγιές σώμα είναι καλό για εσάς και το σύντροφό σας!

Τώρα προχωρήστε στην επιλογή του ιδανικού καθαριστικού για το παιχνίδι σας. Cyberskin, καουτσούκ, γυαλί, σιλικόνη Νερού... υπάρχουν πολλά εκεί έξω και σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και υλικά.

Σίγουρα, το σαπούνι και το νερό είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί η καθαριότητα, αλλά η προστασία παιχνιδιών με ένα ήπιο καθαριστικό σχεδιασμένο ειδικά για ένα σεξ παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί τη λειτουργικότητα και τη μακροζωία του.

Πώς καθαρίζετε τα παιχνίδια σας εξαρτάται από το πώς τα χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη θα είναι πιο δύσκολο να απομακρυνθούν από τα σκευάσματα με βάση το νερό και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε ανάλογα την επιλογή του καθαριστικού των παιχνιδιών σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε τη μηχανική του παιχνιδιού σας.

Ποιό καθαριστικό ερωτικών παιχνιδιών

Το Wash Antibacterial Toy Cleaner από την εταιρία Nexus, είναι ένα πολύ καλό και απαλό καθαριστικό ερωτικών παιχνιδιών. Φτιαγμένο από ενεργά μίγματα φυσικών αντιβακτηριακών συστατικών, είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και βέβαια ασφαλές για όλα τα παιχνίδια. Το Sex Toy Cleaner Spray, είναι ένα απολυμαντικό σπρέι για τα ερωτικά σας παιχνίδια. Εφαρμόζει εύκολα, προστατεύει, καθαρίζει και απολυμάνει. Μετά την εφαρμογή, ξεπλένετε με νερό, και τα ερωτικά σας αξεσουάρ, είναι έτοιμα για χρήση. Το Refresh Foaming Toy Cleaner, είναι ένα πολύ καλός καθαριστικός, απολυμαντικός αφρός, για τα ερωτικά παιχνίδια. Το Toy Cleaner απολυμαίνει με ασφάλεια, αναζωογονεί και επεκτείνει τη ζωή των αγαπημένων σας ερωτικών παιχνιδιών, δεν περιέχει σκληρά χημικά, γλυκερίνη, αλκοόλ ή παραμπέν, είναι απαλό, άοσμο και ασφαλές για το σώμα. Συμβατό με λατέξ, καουτσούκ, σιλικόνη, γυαλί και μεταλλικά παιχνίδια. Από τα απαραίτητα ερωτικά αξεσουάρ, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και τη υγιεινή των ερωτικών παιχνιδιών, αλλά και του ανθρώπινου σώματος.


Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε τη μηχανική του παιχνιδιού σας. Τίποτα που τρέχει σε μια φόρτιση ή μια μπαταρία δεν μπορεί να βυθιστεί στο νερό, έτσι αυτά τα είδη των παιχνιδιών δεν μπορούν να πάρουν το "μπάνιο" τους. Η στρατηγική σας μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικές διαδικασίες για διαφορετικούς τύπους προϊόντων. Όσο δείνετε στα παιχνίδια σας μια 'μικρή' αγάπη, αυτά να είστε σίγουρες και σίγουρι οτι θα σας αγαπήσουν περισσότερο.